Sinds het seizoen 2017-2018 hebben wij ook een speciale meidentak; Keepersschool 4 Girls 

Wereldwijd voetballen er 45 miljoen meiden en vrouwen en voetbal is daarmee ruimschoots de grootste sport voor vrouwen.

Ook in Nederland heeft het meiden- en vrouwenvoetbal zich in de laatste jaren enorm ontwikkeld. In 1972 telde het vrouwenvoetbal ongeveer 8.000 actieve leden, maar inmiddels is dat gestegen naar zo’n 153.000 meiden en dames. Na de groeiende populariteit in landen als Duitsland, Zweden, Verenigde Staten en China nam ook in Nederland het aantal voetbalsters snel toe; mede ook door de grote televisieaandacht die het vrouwenvoetbal kreeg tijdens het EK in 2009. Het Nederlandse damesteam werd op dit toernooi derde van Europa. Na dit EK was Nederland definitief ‘om’ en heeft dit ervoor gezorgd dat veel meiden en dames gingen voetballen. Na het geweldige EK in eigen land, waar we Europees Kampioen werden en Lieke Martens naar FC Barcelona verhuisde en Sari van Veenendaal onpasseerbaar werd.

Inmiddels hebben meer dan 2000 verenigingen één of meer meisjes- of vrouwenteams, die in competitieverband spelen. Maar ook gaan steeds meer meiden, die veel talent hebben, in een jongensteam spelen om zo nog beter te worden.

Door een speciale keepersschool 4 Girls te starten willen wij het algemene niveau van het meiden- en vrouwenvoetbal op een hoger plan brengen. Dit komt ten goede aan de speelster zelf en is natuurlijk ook goed voor de clubs. Maar het belangrijkste is dat wij willen dat de meiden zich verder ontwikkelen zodat ze hun dromen na kunnen jagen!

Wij hebben een 10 weken cursus voor € 135,00 euro in de aanbieding inclusief keeperstrui.

Wil je je inschrijven, stuur dan even een e-mail naar info@keepersschoolontour.nl