Keepers 2 Daagse

Zaterdag 23 en zondag 24 juni jl. hebben wij een geweldig evenement mogen organiseren. Ruim 45 keep(st)ers uit heel Nederland gingen enthousiast aan de slag met de geboden oefenstof en kregen hoog bezoek van Jordy Rondeel van de De Graafschap en fitness-goeroe Priscilla. Jordy gaf  een masterclass uittrappen op zaterdag en Priscilla een bootcamp op zondag. AH Huissen zorgde voor de lunch op beide dagen en R.K.H.V.V. stelde het sportcomplex ter beschikking. Zaat Vastgoed sponsorde mede de geweldig mooie jubileumshirts en Huisman Sport 2000, By Monique, Hema Huissen, Leijser Fruit, Direct Payrolling, J. Vink Schoonmaakbedrijf en La Differenza zorgden voor de overige bijdrages aan deze dagen.

Uiteindelijk kunnen wij terugkijken op een geweldige Keepers 2 Daagse, die zonder de hulp van alle vrijwilligers en sponsoren nooit zo’n groot succes geweest zou zijn.

Klik op de foto om alle foto’s te bekijken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *